BEFORE YOU ASK SOMEONE WHY THEY HATE YOU, ASK YOURSELF WHY YOU EVEN CARE..

   2012-02-22 @ 12:01:30
Näää..istället för att sitta här o tycka allt e outsägligt tråkigt o vänta på att Boo Boo (Alex) ska hitta sitt pekfinger , pull her phone from her buttcrack och messa så gör jag iordning träningsgrejorna o drar...har inte varit på gymmet på en vecka eftersom jag varit sjukskriven en vecka pga av jag fick megasprutan i armbågen förra måndan´...
Fick ju lilla "tennisarmbågen" strax innan nyår, ont som Faan, usch..det enda som var värre är väl namnet :) 2 ggr med inflammationshämmande och ngn annan konstig medicin och speciellt träningsschema för armen men nope...så det blev kortisonspruta till slut..shiit, ouuch...läkaren skoja INTE!!! FFS...DR.MENGELE - Kiss my ass...no offense...!!!!men nu har det värsta lagt sig, vissa ggr, i lyft och så känns det och armen är inte stark, aa hur man ska förklara men 100 ggr bättre iafall..så gymmet får det bli!!!
ease up...just for fun...

Sv; Hehehee jaa precis! Jag hatar snön! :)Allt bra?Ja det hoppas verkligen jag med! Ha en bra dag du med!Sv; Okeej ja vad hette den färgen då? :)Tack detsamma!måste bara påpeka, tjejen på bilden ..

har hon string ovanpå byxorna? :o

hahahaha xD
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress:

Blogg?:

Spit it out:

Kom ihåg mig?
Trackback